Konverzacijski kursevi

Konverzacijski kursevi

-Ali...zar nije svaki opšti kurs zapravo konverzacijski po prirodi?


Odgovor je – da. Svaki opšti kurs podrazumeva veliki deo časova posvećenih konverzaciji na datom jeziku. Ipak, opšti kurs oslanja se na sve četiri jezičke veštine – iako konverzacija zauzima veliki deo, opšti kurs uključuje i veštine pisanja, slušanje izvornih govornika, rad na gramatici i vokabularu.

Konverzacijski kursevi u našoj školi fokusiraju se na ojačavanje već stečenog jezika uz dopunu novih reči. Ne prelazi se gramatika, već se igraju igrice, vode debate u grupama ili parovima i raspravlja o trenutno popularnim temama.

Ukoliko želite da povećate nivo znanja i unapredite svoj jezik – preporučujemo opšte kurseve jezika. Međutim, ukoliko niste davno aktivirali svoj jezik, ne govorite tečno, nemate priliku da često govorite na ciljnom jeziku – naši konverzacijski časovi su pravi izbor za Vas!


Ono što nas razlikuje od brojnih drugih škola je i činjenica da se naši konverzacijski časovi održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 60 minuta. Smatramo da aktiviranje Vašeg jezika samo jednom nedeljno ne dovodi do željenih rezultata onoliko koliko bi dva časa tome doprinela.

Nastava se održava u popodnevnim terminima, dva puta nedeljno, u trajanju od 3 meseca.


Zainteresovani ste za neki od naših kurseva?

Na stranici cenovnik možete pogledati kompletnu listu kurseva kao i popusta koje smo pripremili.

Cenovnik